[10314] in www-talk@info.cern.ch
Re: Simple(?) comments question...
daemon@ATHENA.MIT.EDU (Arnoud "Galactus" Engelfriet)
Wed Sep 18 16:08:19 1996
From: galactus@htmlhelp.com (Arnoud "Galactus" Engelfriet)
To: www-talk@w3.org
Date: Wed, 18 Sep 1996 20:54:10 +0200
Resent-From: www-talk@w3.org
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
In article <828.9609180920@strachey.ecs.soton.ac.uk>,
S.N.Brodie@ecs.soton.ac.uk wrote:
> My impression is that this is not a correctly terminated comment, since
> it does not fit the strict definition given in RFC1866. However,
> that's irrelevant, as all 3 browsers I've tried it on accept it.
I suppose these browsers simply consider "<!--" the comment starting
tag and "-->" the corresponding closing tag. My favourite way to
demonstrate that is the following *legal* comment:
<!-- -- --> -->
That's two comments, one of which only contains " " and one contains
"> ".
Anyway, as far as I can see RFC 1866 does not discuss the "-" character
as last character before "--" explicitly. It only states (section 3.2.5)
Each comment starts with `--' and includes
all text up to and including the next occurrence of `--'.
I'm just confused if the sequence "---" _should_ be seen as "-"
followed by "--" or as "--" followed by "-".
Galactus
- --
E-mail: galactus@htmlhelp.com .................... PGP Key: 512/63B0E665
Maintainer of WDG's HTML reference: <http://www.htmlhelp.com/reference/>
-----END PGP SIGNED MESSAGE-----